середу, 31 серпня 2022 р.

ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА ДОШКІЛЬНИКІВ

Шановні батьки!

Вже завтра 1 вересня. Зазвичай в цей день дзвоник кличе дітлахів за парти в школах, малюки в садочках переходять в нові групи. Але цього року все інакше...

Перед нами стоїть складне завдання: організувати освітній процес з дошкільниками дистанційно. І хоча ця форма для нас не нова, але знову ж таки цього року все інакше... Розуміємо, що перед Вами стоїть ще більш складне завдання, тому що Ви перетворюєтесь не просто в учасників освітнього процесу, Вам доведеться стати нашими колегами й з нашою допомогою оволодіти психолого-педагогічною наукою. 

Дистанційний освітній процес з малюками буде проходити за індивідуальними планами, які будут складати вихователі усіх вікових груп на тиждень. У планах роботи для кожного заходу передбачене джерело інформації: посилання на електронний ресурс, відео, аудіо, розробки, інструкції, пояснення конспекти тощо. Плани роботи вихователів виставлятимуться на відповідній сторінці веб-сайту закладу дошкільної освіти.

Щодня вихователі кожної групи в своїх блогах чи за допомогою месенджерів будуть надсилати Вам перелік заходів та посилань. Ми просимо Вас стати нашими помічниками й посередниками та організувати проведення відповідних заходів з Вашими дітьми. Кожний вихователь буде на зв'язку та зможе надати Вам методичну допомогу при організації освітніх заходів. Ви зможете зустрічатись з вихователями он-лайн (відеоконференції  на платформі Zoom, Google Meet). За допомогою цих сервісів. а також додатку YouTube з дітьми будуть проводитись заняття. 

Усі освітні заходи сплановані таким чином, щоб контакт дітей з гаджетами не перевищував 5-10 хвилин відповідно до вікової категорії дитини. 

Запропоновані заходи Ви можете використати як в той день, коли вони надіслані, так і в будь-який інший день та час. Але пам'ятайте будь ласка, що найбільш продуктивні години для навчання з 9:00 до 11:00.

Розуміємо Вас і сподіваємось на Вашу допомогу! Зі свого боку гарантуємо всебічну підтримку. Тільки разом й сумісно ми зможемо досягти оптимальних результатів та охопити наших малюків дошкільною освітою, не втрачаючи жодного дня!

З прийдешнім святом! Миру, наснаги й злагоди! Разом До Перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар